Fotograf O'Brian.dk

Fotografering

Mit primære arbejdsområde er mode fotografering og packshots af tøj og tilbehør. Men også model billeder både i studie og på location.

Selvfølgelig laver jeg også meget andet end mode. Jeg har stor erfaring i sport, bryllup, bolig, portræt og babyfotografering.

Hvad ellers?

Hjemmesider

Skal du have en lille webshop, eller bare et firma website til at præsentere dit firma, måske ønsker du at starte en blog på nettet, så kan jeg designe et efter dine ønsker og behov.

IT support

Står du og manger rådgivning i indkøb af nyt udstyr til virksomheden, lige fra enkelte PC'ere/bærbare til mindre netværksløsninger. Så kan jeg hjælpe dig med at finde den helt rette løsning, der passer bedst til dig og din økonomi.
Foto konsultation

Skal du til at starte en webshop, eller overvejer du hvordan du bedst muligt kan få lavet super billeder af dine produkter, så kommer jeg gerne ud og rådgiver dig om fotografering. Det er ikke altid det kan betale sig at bruge en ekstern fotograf. Mange standard fotoopgaver kan man sagtens selv klare. Jeg underviser også gerne i produktfotografering hjemme hos dig, og rådgiver om køb af passende udstyr til dit behov.

Free Contact Form