Fotograf O'Brian.dk

Om os

Kvalitetsbevidst fotograf med kunden i centrum

O’Brian.dk blev faktisk startet tilbage i 2005 som et fritidsfirma. Allerede dengang var min største indtægtskilde packshots af tøj. Det blev også til adskillige bryllupper og portrætter.

Først i sommeren 2012 blev O’Brian.dk et fuldtidsjob. Jeg sprang ud i livet som selvstændig. Før det havde jeg oparbejdet masser af erfaring fra blandt andet Bestseller A/S, hvor jeg fotograferede brands som Jack&Jones, Vera Moda, ONLY, Name It og senere hos House of Spirit med brands som Me Too og Next Level Denim.

Eftersom min baggrund som professionel fotograf primært er inden for mode industrien, er det også dette område som jeg arbejder mest indenfor. Men bestemt ikke det eneste område. Det bliver også til jobs som fotografering af bryllupper, portrætter, boudoir, sportsstævner, fotos til bil salgsannoncer og lidt ejendomsfotografering.

Jeg laver hjemmesider og webshops til virksomheder, og kan hjælpe dig med at lave en fantastisk blog. Det bliver også til lidt undervisning i billedbehandling, produktfotografering og kamerateknik. Jeg guider og vejleder folk og firmaer i køb af kamera og IT udstyr, og hjælper med opsætning og installation af computere og netværk.

Som kunde hos O’Brian.dk skal du ikke være bange for pludselig at se dit billede online, hverken på denne hjemmeside eller noget andet sted. De billeder jeg tager for mine kunder, bliver ikke brugt uden forudgående aftale.

Free Contact Form